Thursday, January 2, 2014

Kenelle myönnätte vippi?

Vippi on nopea laina, vippi, jonka lainanhakija saa heti tililleen. Vippiä voi hakea tekstiviestillä tai verkkohakemuksella. Takaisinmaksu on yksinkertaista; lainanhakija saa kotiosoitteeseensa laskun, jolla vippi käsittely- ja toimituskuluineen maksetaan takaisin. Lisäksi puhelinoperaattori laskuttaa puhelinlaskussa tekstiviesteistä aiheutuneet kulut.


        Kenelle myönnätte PikaVipin?

Myönnämme PikaVipin kaikille henkilöille, jotka täyttävät lainaehtojemme luottokelpoisuusmääritelmän.


Miten PikaVippiä haetaan?

PikaVipin hakeminen tapahtuu tekstiviestillä LAINASUMMA PIN-KOODI numeroon 2131231212 (1,50 €/viesti) tai verkkohakemuksella. Verkkohakemuksen yhteydessä ei tarvitse lähettää tekstiviestejä. Kaikki hakemukset käsitellään samalla tavalla.

Voinko saada pikavipin vaikka liittymäni on prepaid tai salainen?

Kyllä voit saada, hae laina verkkohakemuksella OPR-Onlinessa. Voit myös tunnistautua sähköisesti OPR-Onlineen ja rekisteröidä henkilökohtaisen PIN-koodin, jonka jälkeen voit hakea lainaa myös tekstiviestillä. Tunnistautuminen on asiakkaillemme ilmaista.

Kuinka pitkä on PikaVipin laina-aika?

Kaikissa lainatuotteissa on laina-ajaksi valittavana 14 päivää, 30 päivää tai kaksieräinen 30 + 30 päivää.

200 € ja 300 € lainoissa asiakkaalla on valittavissa myös pidempi, 3-6 kuukauden maksuaika, jolloin takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä. Eräpäivän jälkeen laskuille peritään normaalia lakisääteistä viivästyskorkoa.

Kauanko PikaVipin saaminen kestää?

Mikäli laina haetaan Osuuspankin, Sammon, Nordean, Säästöpankin, Paikallisosuuspankin, Handelsbankenin tai Tapiolan tilille, myönnetty laina on lainanhakijan tilillä käytännössä välittömästi. Luottopäätös annetaan heti, samoin vahvistusviestin jälkeen siirrämme rahat tilille heti. Muita kuin em. pankkeja käytettäessä laina on lainanhakijan tilillä 1-2 pankkipäivän kuluttua.

No comments:

Post a Comment